LinkedIn
Twitter
Facebook

Je bedrijf en medewerkers weer bereikbaar!

Je medewerkers zitten nu thuis. Het zou dus fantastisch zijn als ze op hun vaste, rechtstreekse nummer kunnen bellen en gebeld worden.

Je bedrijf en je medewerkers zijn dan weer optimaal bereikbaar voor je klanten en leveranciers!
Cloud Contact maakt dit voor je mogelijk met Microsoft Teams.

Heb je nog geen Microsoft Teams? Dat kunnen wij ook direct voor je regelen!

Wil je liever eerst een duidelijke uitleg van wat Bellen met Microsoft Teams voor jouw bedrijf zou kunnen verbeteren? Meld je dan aan voor een van onze webinars.

Waarom juist Bellen met Microsoft Teams?

Als Microsoft Teams wordt gekoppeld aan een telefoonverbinding (SIP Trunk) krijg je waardevolle functies tot je beschikking, die je nu niet hebt:

Echte telefooncentrale functies
Je ziet wie in gesprek is. Je ziet wie in een groep zitten, waardoor inkomende gesprekken automatisch naar collega’s worden doorgeschakeld.

Bereikbaar op zakelijk hoofdnummer
Receptionistes kunnen gewoon thuis bereikt worden op het hoofdnummer van het bedrijf.

Doorkiesnummers bereikbaar
Iedereen is bereikbaar op het bekende doorkiesnummer. Maar ook als zij uitbellen, is dat vanuit het nummer van de zaak

Voicemail van de zaak doet het ook
Zijn er inkomende gesprekken die niet door collega’s moeten worden aangenomen, dan heb je ook nog gewoon de beschikking over je zakelijke voicemail op je doorkiesnummer.

Zakelijke identiteit is gewaarborgd

Zijn je medewerkers straks weer onderweg? Dan kunnen zij dus met het nummer van kantoor met hun mobiel toestel bellen. Dus je klanten en leveranciers zien geen mobiele nummers! Dat is een professionelere uitstraling dan een 06-nummer.

Stel het mobiele nummer van een medewerker is een privé nummer, dan is deze functie een waardevolle toepassing in het kader van privacyrichtlijnen

Wat zeggen gebruikers over Bellen met Microsoft Teams?

“Ik wil niet dat bepaalde leveranciers mijn mobiele nummer hebben. Als ik buiten de deur ben of mijn thuiswerkdag heb nam ik altijd een mobieltje mee van kantoor. Dat is nu niet meer nodig. Ik ben er super blij mee”

“We hebben een aantal vestigingen. Eén van onze afdelingen bestaat uit 5 man, maar verspreid over 3 locaties. Met de instellingen in Bellen met Microsoft Teams én de bestaande functies van Teams is het nu een afdeling waarbij iedereen elkaar prima kan opvangen.

“Doordat we Microsoft Teams hebben gekoppeld aan de telefooncentrale is onze afdeling Administratie net zo goed bereikbaar thuis dan wanneer ze op de zaak werken. Klanten bellen naar het nummer van de afdeling en komt ook gewoon bij hun thuis uit. En zo hoort het wat ons betreft ook. Het moet voor onze klanten niet uitmaken waar we fysiek zitten.”

Wat heb je precies nodig om te kunnen bellen met Microsoft Teams?

Je hebt licenties voor Microsoft Teams nodig. Heb je al Microsoft Teams? Onze specialisten kunnen voor je kijken of het de goede licenties zijn.

Heb je nog geen Microsoft Teams? Geen probleem! Wij kunnen je hiermee helpen.

Als je de juiste licenties hebt, kunnen wij de koppeling verzorgen van een “telefoonverbinding (SIP Trunk)” aan Microsoft Teams.
Dat is het!

En dan heb je al die geavanceerde van Bellen met Microsoft Teams beschikbaar, naast alle andere functionaliteit van Microsoft Teams zelf.

Prijzen bellen met Microsoft Teams

Om te kunnen bellen met Microsoft Teams is het noodzakelijk dat de juiste licenties van Microsoft worden gebruikt. Cloud Contact verzorgt het koppelen van “een telefoonverbinding (SIP Trunk)” aan Microsoft Teams.

Wil je geavanceerde  telefooncentrale functies? Kies dan voor Bellen met Microsoft Teams. Hieronder vind je de kosten per maand.
*verplichte licentie

Organisatie licentie

Microsoft Teams organisatie add-on*: €6,75


Bellen met Microsoft Teams telefonienetwerk*: € 20,-


Basis Microsoft en telefonie licentie (bovenop je huidige licentie)

Gebruiker licentie

Microsoft Teams telefonie add-on per gebruiker*: €6,75


Uitgebreide telefooncentrale functies*: € 9,-


Basis Microsoft en telefonie licentie (bovenop je huidige licentie)

Gesprekskosten binnen Nederland

Vast

Starttarief 3ct


Per minuut 1,7ct


Mobiel

Starttarief 5ct


Per minuut 7,15ct


Gesprekskosten buiten Nederland

Tarieven voor het buitenland

Download


Vraag nu een offerte aan

Veel gestelde vragen

Alle functionaliteiten op een rij

Microsoft Teams is een zeer rijke applicatie, echter ontbreken er een aantal
functionaliteiten. Hieronder een overzicht van de voordelen:

Telefooncentrale functies

Wie is in gesprek, onderdeel van een groep of gesprekken automatisch naar collega’s

Presentatienummer

Bel je namens meerdere bedrijven? Geen probleem! Je kan kiezen namens wie je belt!

Voicemail

Je zakelijke voicemail blijft bereikbaar. Voicemails kunnen ook doorgezet worden naar collega’s

Zakelijk hoofdnummer

Gewoon bereikbaar op je zakelijke hoofdnummer, ook voor receptionistes thuis!

Werken zoals altijd!

Kortom: thuiswerken zoals je op kantoor gewend bent!

Doorkiesnummer

Blijf bereikbaar op je bekende doorkiesnummer, in of uitgaand!

Over Cloud Contact

Cloud Contact is onderdeel van Pegamento en daar kregen we eind 2016 het idee om naast Pegamento een bedrijf op te richten die zich ging op communicatietechnologie en de implementatie daarvan.

Niet geheel een onbekend terrein voor de mensen van Pegamento, die in het verleden zeer succesvol zijn geweest op dit gebied.

In 2017 is Cloud Contact dan ook daadwerkelijk opgericht en de afgelopen periode zijn we sterk gegroeid van 1 naar 15 medewerkers en prijzen we ons gelukkig met een heel aantal mooie klanten waar we mooie en vooruitstrevende oplossingen leveren en onderhouden, telkens vanuit het streven het beste te leveren voor onze klanten.

De doelstelling van Cloud Contact is om de oplossingen zoveel als mogelijk te leveren vanuit de cloud. Weinig tot geen installaties on-site en flexibel qua kosten, maar zeker ook qua gebruik. Oplossingen die niet meer gebonden zijn aan kantoorlocaties maakten al onderdeel uit van ons portfolio en in de huidige uitzonderlijke omstandigheden komen deze echt tot hun recht. We helpen nu ook klanten die nog niet over dit soort oplossingen beschikken met het op zeer korte termijn implementeren van flexibele oplossingen.

Share This